About

Openwalls Conference 2015 (#openwalls2015) és la tercera edició d’una trobada internacional de gestors, programadors, artistes i públic, que aborda la gestió d’intervencions urbanes autònomes a l’espai públic a partir de dos eixos principals: un seminari internacional al CCCB i intervencions murals a l’espai públic de diversos districtes de Barcelona, a més d’altres activitats formatives i de suport a la gestió, educatives i lúdiques relacionades amb la creativitat urbana.

Muralisme de gran format

Aquesta tercera edició pretén consolidar la viabilitat del muralisme de gran format a barcelona, produïnt un total de 7 intervencions murals a la ciutat I la seva àrea metropolitana. Les característiques dels murals d’enguany son una aposta per artistes locals o que han desenvolupat bona part de la seva trajectòria a Barcelona, a més de pel muralisme figuratiu, aquell que explica coses.

Properament tindreu més informació dels artistes participants.

Peresentacions i debats

De la mateixa manera, a les xerrades i debats, a més de mantenir la línia habitual de presentació de projectes que possibiliten l’existència vehiculada de l’art urbà a diferents ciutats del món, hem volgut fer una reflexió sobre els seus origens i la seva deriva actual, a través d’algunes de les veus que en poden parlar amb més coneixement de causa. Properament tindreu més informació dels projectes i ponents convidats.

Participació

Com cada any, OWC articula diverses maneres de participació: 7 convocatòries obertes destinades a artistes emergents o ja consolidats, orientades a un àmbit local / nacional, així com també tallers d’introducció o aprofundiment en diverses modalitats d’art urbà. Properament tindreu   més informació sobre tallers i la resta d’activitats

Organitza:

Difusor

Amb el suport de:

GENERALITAT-01
MTN-01
ajuntament-def_def

Amb la col·laboració de:

REVETON-01
CCCB-01
BOCANORD-01
contorno_urbano
pigment_def
Profesionals-de-politiques
Ceesc
Subagoralogo